Met de SWL-bus naar Manderveen

Een dagje uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan iedere maand, steeds met een andere bestemming. Het eerstvolgende uitje is op woensdag 28 juni 2017. Dan rijdt de bus naar 'De Manderveense Aardbei’, een fruitteeltbedrijf op biologische basis in Manderveen.

De Manderveense Aardbei
LogoAardbei
De Manderveense Aardbei staat in het teken van aardbeien, heel veel aardbeien en staat voor eerlijk en natuurlijk geteelde aardbeien in een lommerrijke omgeving. Het is mogelijk om vrij op het fruitteeltbedrijf rond te wandelen en te kijken.
Een dag van tevoren krijgt u een telefoontje over het tijdstip waarop u thuis wordt opgehaald. Dit tijdstip zal tussen 9.00 en 10.00 uur liggen. Uiteraard wordt u ook weer thuisgebracht.
U betaalt voor het uitje € 27,50 p.p. Dit bedrag is voor het vervoer, de toegang, koffie met iets lekkers en de lunch. De tocht gaat door bij deelname van minimaal vijf personen. Er kunnen maximaal zestien personen mee. Bij aanmeldingen boven dat aantal komt er een wachtlijst.

Informatie en aanmelden
Manderveenseaardbei
Bel voor nadere informatie en aanmelden met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: tel. 0573-297000, op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur (vragen naar Toos Valkeman of Anita Israel). Aanmelden voor dit uitje kan op maandag 19 juni en dinsdag 20 juni 2017. (Wel op tijd bellen, want het uitje zit vrij snel vol!)


Gorssel, 15 juni 2017

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail