Fotowedstrijd voor de nieuwe gemeentegids

In het voorjaar van 2018 verschijnt de nieuwe gemeentegids. Het handige boekje kan natuurlijk niet zonder mooie foto’s en daarom organiseren de gemeente en de uitgever een fotowedstrijd. De gemeente roept haar inwoners op om te laten zien wat de gemeente zo uniek en bijzonder maakt en ervoor te zorgen dat alle kernen goed vertegenwoordigd zijn.

GemGidsCover16-17Voorzijde van de gemeentegids 2016-2017. Deze gids is digitaal in te zien via de link onderaan dit artikel.Op welke plek brengt u het liefst uw tijd door? Is dit in een prachtig stukje natuur of geniet u het meest van een bruisend evenement? Pak uw camera en trek er op uit in onze prachtige gemeente! De mooiste foto’s komen op de voorkant van de gemeentegids 2018-2019.
Een gemeentelijke jury beoordeelt de tien mooiste inzendingen, die u vanaf begin oktober op onze Facebook-pagina kunt bekijken Tot 30 oktober kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen door op 'vind ik leuk' te klikken bij de favoriete foto('s). De winnaars zijn de drie inzenders van de foto's met de meeste 'vind ik leuks'. Begin november worden de winnaars bekend gemaakt en krijgen zij persoonlijk bericht.

Wat kunt u winnen?
De drie winnende foto's komen op de voorpagina van de gemeentegids en de fotografen krijgen een waardebon. De eerste prijs is een bon van € 75,-, de tweede prijs € 50-, en de derde € 25,-. De makers van de tien beste inzendingen vinden hun foto met naamsvermelding twee jaar lang terug in de gemeentegids 2018-2019. Daarnaast kan het zijn dat de gemeente de foto's gebruikt voor bijvoorbeeld een kaart, de website of als illustratie in het gemeentenieuws.

Wat zijn de spelregels?
Per persoon kunt u maximaal twee bij voorkeur liggende foto's insturen die door uzelf gemaakt moeten zijn in de gemeente Lochem. Aanleveren als JPEG/JPG-bestand met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
Als u personen fotografeert, vraag hen dan eerst toestemming voor publicatie van de foto's.
Ingezonden foto's worden eigendom van de gemeente Lochem en kunnen ook gebruikt worden voor andere promotionele doeleinden. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto's voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures en nieuwsbrieven, zonder dat er sprake is van naamsvermelding.
Alléén inwoners van de gemeente Lochem kunnen deelnemen, maar medewerkers van de gemeente Lochem zijn uitgesloten van deelname.

Hoe doet u mee?
U kunt uw foto('s) tot 30 september 2017 mailen naar o.v.v. fotowedstrijd gemeentegids. Schrijf in uw email wat er op de foto te zien is en waar die is genomen. Vermeld daarbij ook uw naam, adresgegevens en telefoonnummer.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Wilma Elbert, tel. 0573-289202 of mail naar

 

 

Gorssel, 27 juni 2017

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail