De gemeente helpt u verder met ideeën voor leefbaarheid

De gemeente Lochem heeft ideeënmakelaars waar inwoners kunnen aankloppen met een idee om de leefbaarheid van hun omgeving te verbeteren. Zij kunnen u snel adviseren en met de juiste personen in contact brengen.

Initiatieven
De gemeente Lochem wil ruimte geven aan initiatieven uit de samenleving. Uit onderzoek onder panelleden van Lochem Spreekt blijkt dat initiatieven soms niet van de grond komen doordat mensen niet weten hoe ze iets moeten aanpakken. Het merendeel van de inwoners ziet een rol voor de gemeente bij initiatieven van inwoners. Het belangrijkst vindt men dat de gemeente inhoudelijk ondersteunt, informatie geeft en praktische ondersteuning biedt. De ideeënmakelaars zijn hiervoor bij uitstek het aanspreekpunt.

Ideeënmakelaars
IdeeënmakelaarsKLIdeeënmakelaars Appie Baas en Liesbeth van Rijn helpen u graag met uw idee voor de leefbaarheid van uw buurtWie een idee heeft dat de leefbaarheid verbetert, kan aankloppen bij Appie Baas en Liesbeth van Rijn. Omdat slechts 17% van de inwoners dit weten geeft de gemeente hier de komende tijd extra bekendheid aan. De ideeënmakelaars zijn het eerste aanspreekpunt bij de gemeente als u hulp kunt gebruiken om uw idee uit te voeren. Groot of klein, het maakt niet uit hoeveel mensen u met uw plan wilt bereiken.
De ideeënmakelaars helpen u met de vraag welke ondersteuning u nodig heeft voor uw idee, wie u daarmee op weg kan helpen en welke stappen u het beste kunt zetten.
Appie Baas en Liesbeth van Rijn: “U bent zelf het beginpunt van mooie ideeën om uw omgeving of misschien wel heel Lochem leefbaarder te maken. Aarzel niet, en neem contact met ons op!”

Contact met de ideeënmakelaar
U kunt de ideeënmakelaars bereiken door een e-mail te sturen aan . U kunt ook bellen voor een afspraak:
Appie Baas: telefoon (0573) 289 345 (maandag t/m donderdag)
Liesbeth van Rijn: telefoon (0573) 289 385 (dinsdag, woensdag en donderdag)


Gorssel, 27 juni 2017

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail