Kookreis naar Toscane met Hapjezz!

     HapjezzFragginaVolterra

     Hapjezz-Kookreis

     HapjezzToscane

    

Hapjezz! uit Gorssel organiseert in het najaar weer een kookreis naar het Italiaanse Toscane. Een week lang optrekken met een gezellige groep mensen die allemaal van koken en vooral van lekker eten houden. Meedoen met Italiaanse kookworkshops en de Toscaanse sfeer proeven. Een inspirerende ervaring.

Na de zinderend hete en lange zomer kleurt in oktober de aarde Toscaans rood en branden de vuren weer op de akkers. De tijd van paddenstoelen, truffels, olijven en nieuwe olijfolie, tamme kastanjes, pompoen en wild breekt aan. Tijdens de kookreis worden met deze prachtige producten de lekkerste Toscaanse herfstgerechten bereid.

Overdag is er tijd voor mooie wandelingen, een bezoek aan een lokale markt, een leuke stad en een olijvenpers, maar natuurlijk ook voor ontspanning. 's Avonds wordt er met elkaar gekookt en natuurlijk heerlijk gegeten. 

De reis is van 30 oktober tot en met 4 november. Het verblijf is in het fraaie landgoed Agriturismo Podere Fraggina bij Volterra. Kosten bedragen € 845,- per persoon, excl. vlucht. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joyce Vonk van Hapjezz!
Reserveren kan tot 1 september 2017.
Tel. 06 22254038, email
   


Gorssel, 29 juni 2017

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail