Kinderatelier bij Het Rode Schaap

Na de schoolvakantie begint er weer een serie lessen op woensdagmiddag van Kinderatelier Het Rode Schaap. Deze keer wordt er een groot dier of knuffel gemaakt. Doe je mee?

Vilten, knopen, weven en naaien
RodeSchaapPop
In een serie van acht lessen op woensdagmiddag wordt een aantal weken aan een groot werkstuk gewerkt. Bijvoorbeeld een dier, pop of knuffel. Eerst wordt een ontwerpje getekend en daarna wordt dat van verschillende materialen gemaakt. Daarnaast worden kleine werkstukjes gemaakt met verschillende technieken.
Annie: “Samen gaan we ontdekken hoe je van allerlei materialen iets moois kunt maken. We gaan onder andere vilten, knopen, weven en naaien”. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en Annie helpt je om die uit te voeren.

Informatie
Het Kinderatelier is voor kinderen van groep 5 t/m 8. Er wordt gewerkt in groepjes van maximaal zes kinderen. Annie: “Zo is er genoeg aandacht voor iedereen.” Het Kinderatelier is één keer in de twee weken op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. De eerste les is op woensdag 13 september en dan verder op 27 september, 11 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november, 6 december en 20 december.
De kosten bedragen € 80,- voor acht lessen, inclusief materiaal en drinken.
  

RodeSchaapSchelpenhangerKLGraag vooraf aanmelden bij Annie Dijkstra, Molenweg 10, 7213 XE Gorssel, tel. 0575-490199, e-mail  

         


Gorssel, 27 augustus 2017

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail