In het najaar weer nieuwe lezingen in De Borkel

TerlouwJan TerlouwIn het eerste halfjaar van 2017 organiseerde de activiteitencommissie van De Borkel in samenwerking met Fit-ART en boekhandel Bechtle interessante lezingen in De Borkel door bekende auteurs. Het motto van dit maandelijks terugkerend evenement, waarbij ook ‘de buren’ van De Borkel van harte welkom zijn is ‘Themacafé De Buren’. Bij het laatste themacafé op 4 juli 2017 was schrijver, columnist en documentairemaker Özcan Akyol te gast. Zo’n honderd belangstellenden luisterden geboeid naar de verhalen van ‘Eus’. Eerdere lezingen werden verzorgd door Eva Vriend, Josha Zwaan, Corine Naranji, Annegreet van Bergen, Pauline Broekema en Carolijn Visser.

Nieuw programma
BerkMarjan BerkWilma van Gerrevink, die namens De Borkel de lezingen organiseert, heeft nu laten weten dat het themacafé in september weer van start gaat. De eerste lezing is op 5 september: dan komt Marjan Berk. Op 3 oktober spreekt Jan Terlouw en schrijfster en journaliste Jutta Chorus verzorgt een lezing op 7 november.

Iedereen is welkom
Lezingen van Themacafé De Buren zijn toegankelijk voor alle inwoners van Gorssel.
Kaarten voor de lezingen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Bechtle en aan de receptie van De Borkel. Mensen die zorg ontvangen van Sutfene hebben vrij toegang.

ChorusJutta ChorusNoteert u de data vast en raadpleeg te zijner tijd de agenda van Gorssel.nl.


Gorssel, 22 juli 2017

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail