Gorsselse zussen exposeren in het Tramstation

HekkelmanSchilderijTot en met dinsdag 5 september 2017 exposeren de zussen Willie Hekkelman-Berndsen en Dorie Kloppers-Berndsen in het Tramstation in Gorssel. Beiden zijn geboren in Zutphen, maar sinds 1967 getogen in Gorssel. Behalve zussen zijn zij ook collega’s, werkzaam bij de gemeente Lochem. Van beide zussen zijn schilderijen en foto’s te zien.
Elke maandagavond zijn beide dames te vinden bij Jacqueline van Munster in Atelier V te Almen. Daar leren zij de kneepjes van het vak.

Willie Hekkelman-Berndsen
Hekkelmanschilderij2De belangstelling voor schilderen was bij Willy altijd latent aanwezig. Het werk van haar vader inspireerde haar enkele jaren geleden om zelf het penseel ter hand te nemen. ‘Kieken of ik dat ok kan.’ De onderwerpen van haar werk variëren van landschappen tot stillevens. Haar schilderijen in de expositie geven een beeld van de ontdekkingsreis naar het ‘eigen kunnen’ vanaf 2010. Willy schildert met acrylverf.

Dorie Kloppers-Berndsen
IJsselDorieHekkelman
Fotograferen is al jaren een grote hobby van Dorie. Daarnaast schildert ze sinds het voorjaar van 2014. De foto’s in de expositie zijn gemaakt in haar eigen tuin en tijdens wandelingen in binnen- en buitenland. Sommige daarvan zijn gebruikt als onderwerp voor haar schilderijen.

Openingstijden
Het Tramstation is iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Exposities zijn van buitenaf permanent te zien.
Adres: Het Tramstation, Van der Capellenlaan 4, 7213 AG Gorssel.


DolomietenDorieHekkelmanGorssel, 15 augustus 2017

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail