Voorverkoop Gorssel Huilt 2017 op 26 augustus

GH Teaser met de pet 20171Op zaterdag 26 augustus is de voorverkoop van kaarten voor het succesvolle smartlappenfestival Gorssel Huilt, dat zich afspeelt aan de vooravond van IJsseljazz op 10 september 2017. 
Henk Veenendaal, een van de initiatiefnemers: “Wat een mooi deelnemersveld dit jaar, fijne liedjes, zo’n twintig enthousiaste zangers en zangeressen. We hebben veel in huis om weer een onvergetelijke avond neer te zetten!”

Nieuwe band
De Gorssel Huilt Band oefent al enige tijd in een nieuwe samenstelling. Nieuwe bandleden zijn Esther Smit (accordeon), Arnold ter Schegget (elektrische gitaar) en Nico van Riessen (drums).
De repetities worden gehouden in de kantine van VV Gorssel. De oude locatie, camping De Vlinderhoeve in Kring van Dorth, is immers niet meer beschikbaar na het vertrek van eigenaren Jan en Zwanet Meilink.

Voorverkoop
GorsselHuiltBandDe nieuwe bandleden Esther Smit, Arnold ter Schegget en Nico van RiessenOm het aanbod van kaarten goed aan te sturen is er op zaterdag 26 augustus 2017 een voorverkoop. Vanaf 9 uur is iedereen van harte welkom in Eetcafé De Hoek aan het Nijverheidsplein te Gorssel.

Kaarten gaan voor € 7,50 van de hand, er is geen limiet in het aantal kaarten per persoon.
Henk Veenendaal: “En………laten we wel zijn, deze avond mag u niet missen. Dus, tot zaterdag 26 augustus”.


Gorssel, 15 augustus 2017

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail