Met de SWL-bus op stap: per huifkar over de Veluwe

Een dagje uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan iedere maand, steeds met een andere bestemming. Het eerstvolgende uitje is op woensdag 30 augustus 2017. Er wordt een huifkartocht over de Veluwe gemaakt.

Huifkartocht
Huifkar
Een huifkartocht betekent met zijn allen in een grote huifwagen met een twee- of driespan fjordenpaarden ervoor genieten van een mooie tocht over de Veluwe door de prachtige bossen en heidevelden. De huifwagens zijn voorzien van kachels, gestoffeerde banken, klaptafels, grote ramen en een gemakkelijk trapje als instap.
Een dag van tevoren krijgt u een telefoontje over het tijdstip waarop u thuis wordt opgehaald. Dit tijdstip zal tussen 9.00 en 10.00 uur liggen. Uiteraard wordt u ook weer thuisgebracht.
U betaalt voor het uitje € 27,50 p.p. Dit bedrag is voor het vervoer en de huifkartocht, koffie met iets erbij en de lunch. De tocht gaat door bij deelname van minimaal vijf personen. Er kunnen maximaal zestien personen mee. Bij aanmeldingen boven dat aantal komt er een wachtlijst.

Informatie en aanmelden
Bel voor nadere informatie en aanmelden met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: tel. 0573-297000, op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur (vragen naar Toos Valkeman of Anita Israel). Aanmelden voor dit uitje kan op maandag 21 en dinsdag 22 augustus 2017. (Wel op tijd bellen, want het uitje zit vrij snel vol!)


Gorssel, 16 augustus 2017

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail