Zwemvierdaagse in de Boskoele

Vanaf maandag 28 augustus start de zwemvierdaagse in zwembad de Boskoele te Gorssel. De hele week kan er gezwommen worden en er is dan iedere dag vertier rond het bad.

      BoskoeleWaterpolo2

       Waterpoloën (boven) en duikclinic (onder) tijdens de
       zwemvierdaagse van 2016 resp. 2013 

      BoskoeleDuikclinic2013

De zwemvierdaagse is er voor jong en oud en daarom zijn er verschillende afstanden:
- 250 meter = tien banen minimaal (voor
   kinderen t/m 16 jaar);
- 500 meter = 20 banen minimaal (voor
   volwassenen) of
- 1000 meter = 40 banen

Er kan de gehele dag door baantjes getrokken worden; de activiteiten zijn in de avond vanaf 18.30 uur tot sluiting om 19.45 uur.
Er zijn vijf dagen waarop gezwommen kan worden en u kunt er dus een overslaan. Inschrijven kan alleen bij de kassa vanaf maandag 21 augustus. De kosten voor de inschrijving bedragen € 10,-. Houders van een zwemabonnement krijgen 50% korting.

Clinics en discozwemmen
Naast het zwemmen is er iedere dag iets leuks te doen. Dat begint op maandag om 15.00 uur met een waterloopmat die in het water ligt. Al eens met een duikfles op je rug de wereld onder water verkend? Dat kan op woensdagavond vanaf 18.30 uur. Dan verzorgt duikvereniging NoBaToWa een heuse duikclinic waar iedereen aan mee mag doen.
Op donderdag organiseert zwem- en polovereniging De Berkelduikers uit Lochem een waterpoloclinic waaraan iedereen mee mag doen.
Vrijdagavond wordt de zwemvierdaagse afgesloten met discozwemmen voor alle leeftijden. Dit begint om 18.00 uur. Met een gezellig muziekje mag je in de Boskoele duiken, springen en zwemmen. Iedereen is welkom dus neem vooral vriendjes en vriendinnetjes mee.
Het zwembad is deze vrijdag tot 20.00 uur geopend.
Als u op vier dagen de zwemafstand heeft volbracht ontvangt u een prachtige medaille van de KNZB.

Sluiting
Zondag 3 september is de laatste dag van het seizoen dat De Boskoele geopend. Maar als het dan nog goed weer is kan het zwembad wat langer openblijven. Dat wordt ondermeer bekend gemaakt via deze website.

  

Gorssel, 19 augustus 2017

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail