Rommelmarkt Scoutinggroep de Kompasnaald

De vakantie is voorbij en dan is het weer tijd voor de rommelmarkt van Scoutinggroep de Kompasnaald. Zaterdag 9 september 2017 worden in de kom van Epse en Gorssel tussen 9.00 en 12.30 uur huis aan huis spullen opgehaald en de rommelmarkt is zaterdag 16 september in ’t Trefpunt. 
De opbrengst van de rommelmarkt is een belangrijke inkomstenbron voor de scoutinggroep en wordt besteed aan onderhoud van het clubhuis. Dankzij deze verdiensten kan de contributie voor de leden zo laag mogelijk blijven.

    ScoutingKompasRommelmarkt 1

    ScoutingKompasRommelmarkt 2

Geschikte spullen
De scouts halen graag overtollige spullen op. Het moeten wel goede spullen zijn, dus geen kapotte spulletjes aanbieden. Boeken, pannen, elektra, aardewerk, glaswerk, speelgoed, schilderijen, snuisterijen, mandjes, kaarsen en veel andere dingen zijn welkom (graag de dozen van puzzels en spelletjes dichtplakken, zodat alle stukken bij elkaar blijven). Grote spullen zoals: matrassen, bedden, koelkasten, computers en bijbehoren, televisies, fornuizen, bankstellen, wastafels, wc-potten, kachels, surfplanken, kasten etc. nemen de scouts niet mee.

Spullen brengen
Woont u in Eefde, Harfsen, of een andere plaats waar niet wordt opgehaald? Of heeft u het ophalen gemist? Geen nood. Op zaterdag 9 september (tot 12.30 uur) of maandagavond 11 september (vanaf 19.30 uur) kunt u zelf spullen brengen bij het clubhuis aan de Kwekerijweg 3 te Gorssel (t.o. Camping Jong Amelte). Daarna is er geen mogelijkheid meer om de spullen te brengen. 

Rommelmarkt
De rommelmarkt is op zaterdag 16 september van 11.00 tot 14.00 uur in de sportzaal van ’t Trefpunt aan de Molenweg te Gorssel.
De entree is gratis.
Voor nadere inlichtingen kunt u mailen met: .


Gorssel, 27 augustus 2017

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail