Rotary Kidsrun voor 3FM Serious Request

De derde Rotary Kidsrun die binnenkort wordt gehouden staat geheel in het teken van 3FM Serious Request. De opbrengst daarvan gaat dit jaar naar het werk van het Rode Kruis op het gebied van ‘verscheurde families’.

Run2016-3De kinderen lopen hun rondjes op de Roskamweide tijdens de Rotary Kidsrun 2016Op 22 september zullen zo’n 300 kinderen van de bassischolen in Gorssel, Joppe en Epse zoveel mogelijk rondjes rennen op de Roskamweide in Gorssel. Ouders, opa’s en oma’s worden gevraagd de kinderen met een bedragje per gelopen rondje te sponsoren, zodat elk rondje geld oplevert voor 3FM Serious Request.
De werving van sponsoren is deze week begonnen.

Vorig jaar liepen de kinderen van Gorssel, Epse en Joppe 5.000 rondjes en de opbrengst van hun actie bedroeg maar liefst €11.000. Dat was toen bestemd van de Stichting ALSopdeweg!
Met de opbrengst van de nieuwe actie sporen hulpverleners van het Rode Kruis vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met familie en brengen hen weer thuis. Eind december 2017 staat het Glazen Huis van 3FM in Apeldoorn. De Kidsrun-organisatie hoopt daar met een afvaardiging van de lopers een cheque af te leveren met een schitterend bedrag!

KidsrunFlyer2017De start van de Rotary Kidsrun is om 15 uur. De hele middag zal het heel gezellig zijn met muziek, een hapje en een drankje, springkussens voor de kids en met sportieve acts. Net als bij de vorige editie zullen spelers van Go Ahead Eagles actief zijn op een panna-veldje. Ook presenteren de lokale sportverenigingen zich op de Roskamweide met clinics.
  


Gorssel, 29 augustus 2017

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail