Te huur: Prunusweg 19

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning aan de Prunusweg 19. De woning wordt via loting aangeboden.

   Prunusweg 19 Gorssel 

    Prunusweg 19, Gorssel

Laagbouwwoning
De laagbouwwoning aan de Prunusweg 19 in Gorssel heeft twee slaapkamers. De totale huurprijs bedraagt € 511,09 per maand. Voor de woning geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.
De woning wordt aangeboden via loting en er kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 3 september 2017.

Woonkeus Stedendriehoek 
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
1 september 2017

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail