Te huur: Elfuursweg 60

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een eengezinswoning aan de Elfuursweg 60. Er geldt voorrang voor dorpsbinding.

Eengezinswoning
Elfuursweg60Elfuursweg 60, Gorssel
De (eind)woning aan de Elfuursweg 60 in Gorssel heeft drie slaapkamers. De minimale huishoudgrootte is twee personen. De totale huurprijs bedraagt € 610,33 per maand. Op de woning liggen acht zonnepanelen (opbrengst 2000 kWh/jaar), waardoor op de stroomkosten wordt bespaard. Voor de panelen is een contract afgesloten bij LochemEnergie. De bijkomende kosten voor de panelen bedragen € 24,66 per maand.
Er kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 7 oktober 2017. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
4 oktober 2017

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail