Bakwedstrijd 'Heel Gorssel bakt fair' komt er weer aan

Eerlijk! Genieten organiseert net als voorgaande jaren weer een fair trade bakwedstrijd. Op 10 november a.s. zal tijdens een gezellige avond de deskundige jury bekend maken welke van de diverse heerlijke creaties volgens hen het lekkerste recept en de beste uitvoering heeft.
Jong en oud worden uitgenodigd om de jury te verrassen met een fantastische hartige of zoete taart, cake of een andere verwennerij!

Hoe doet u mee?
Taartenbak4-11-2016 36Als u mee wilt doen met de bakwedstrijd dient u zich voor zondag 5 november 2017 op te geven, maar eerder is aan te bevelen want er kunnen maximaal 15 personen meedoen. In de winkel van Eerlijk! Genieten (Hoofdstraat 43E, Gorssel) ligt een formulier hiervoor. Aanmelden kan ook per e-mail naar  of met een bericht via de Facebookpagina (zie hieronder) met daarin uw naam en wat u wilt maken.
Het recept dient tenminste twee Fair Trade-gecertificeerde ingrediënten te bevatten. Eerlijk! Genieten heeft een uitgebreid aanbod van Fair Trade artikelen.
De creaties en het recept (anoniem) dienen op 10 november 2017 tussen 14.00 en 17.00 uur naar de winkel van Eerlijk! Genieten te worden gebracht. Vermeld op het recept ook welke ingrediënten Fair Trade zijn.

Feestelijke pijsuitreiking
De creaties worden net als de voorgaande edities beoordeeld door de ervaren jury die bestaat uit bakker Gerrit van Helvoort, chefkok van het Bosrestaurant Jeroen Wendt en de winnares van de fairtrade-bakwedstrijd 2016, Silke Pluymert. Er zijn leuke en lekkere prijzen te winnen voor de drie beste creaties. Daarnaast zal het winnende recept op de site van Eerlijk! Genieten komen te staan.
De feestelijke prijsuitreiking is op 10 november 2017 vanaf 20.30 uur in de winkel Eerlijk! Genieten. Dan kunnen alle baksels natuurlijk ook geproefd worden.

Eerlijk! Genieten wenst u alvast veel bakplezier en ziet u graag op vrijdag 10 november 2017.

  

 

Gorssel, 16 oktober 2017

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail