Vierde editie Beursvloer voor maatschappelijk ondernemen

Bedrijvennetwerk De Lochemse Uitdaging organiseert op 21 november 2017 voor de vierde keer een ‘Beursvloer’, deze keer in Eefde. Tijdens de Beursvloer ontmoeten bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties elkaar. Ook bedrijven en verenigingen uit Gorssel zijn welkom.


    Beursvloer2016

     De Beursvloer in 2016 in Almen was een succes

    Logo Lochemse uitdagingpng

Wat is een Beursvloer
De Beursvloer is dé plaats waar maatschappelijk betrokken ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen tot inspirerende matches kunnen komen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van menskracht, materialen en middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. Onder het motto ‘Handelen met gesloten beurzen’ kunnen bedrijven op de Beursvloer vertegenwoordigers van Lochemse stichtingen en verenigingen ontmoeten. In veel gevallen wil de vrager iets terug doen voor het aanbod van een bedrijf en zo ontstaat, niet alleen in materieel opzicht, een win-win situatie.

Vierde editie
De vierde editie van de Beursvloer Lochem wordt gehouden op 21 november 2017 van 16.30 tot 18.30 uur in het Werkatelier in de Detmerskazerne in Eefde, Kazerneplein 6. 
Stichtingen en verenigingen kunnen hun vragen melden op de website van de Lochemse Uitdaging. Wellicht gaat een bedrijf een antwoord op hun vraag leveren.

Lochemse Uitdaging
De Lochemse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door stichtingen en verenigingen te ondersteunen.
Seher Boya is coördinator van de Lochemse Uitdaging.
Zij is te bereiken via , of per telefoon 06-53559626.

  
Gorssel, 27 oktober 2017

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail