Aanmeldingen voor Sportverkiezingen Lochem

Op 17 februari 2018 is de finale van de Lochemse Sportverkiezing. De organisatie heeft ook deze keer weer voor de Lochemse Schouwburg gekozen vanwege de grote capaciteit, zodat alle belangstellenden de finaleavond kunnen bijwonen.

Sportverkiezingen2016KLHet evenement is een goede gelegenheid om sporters met mooie prestaties in het zonnetje te zetten. De voorzitter van de Sportverkiezingen: “Van de sportverkiezingen gaat een enorme sportstimulerende werking uit, met name voor de breedtesport in de gemeente Lochem. Er worden weer een groot aantal sporters in beeld gebracht die mogelijk in aanmerking komen voor een Sportprijs. Voor de sporters is alleen het voorgedragen worden al een eer en bewijst dat hun prestaties niet onopgemerkt zijn gebleven.”

De verkiezingen worden gehouden in de categorieën Sporttalent, Jeugdsportploeg, Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportvrijwilliger en Sportfoto.

Iedereen wordt uitgenodigd om kandidaten voor te dragen. De uiterste datum hiervoor is 19 december 2017. Prestaties die in de laatste week van december geleverd zijn kunnen nog tot en met 31 december aangemeld worden. De aanmeldingen komen op de site te staan, zodra ze binnen zijn.

Meer informatie is te verkrijgen via www.sportverkiezinglochem.nl. Hier kunt u de aanmeldingsformulieren, de namen van de commissieleden en nog veel meer vinden.


Gorssel, 29 oktober 2017

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail