Extra concert Daniël Wayenberg in Kapel op ‘t Rijsselt

Al een half jaar van te voren is het concert van de bekende pianist Daniël Wayenberg in Kapel op ’t Rijsselt uitverkocht. Daarom komt er een tweede uitvoering. De organisatie verwacht dat ook die kaartjes snel de deur uit zullen zijn.

Wayenberg
Wayenberg Oei KLOp 18 maart 2018 komt een van Nederlands bekendste pianisten Daniël Wayenberg voor enkele concerten over uit zijn woonplaats Parijs. Hij speelt o.a. in het Amsterdamse Concertgebouw, maar bezoekt ook onze streek voor een concert in de Kapel. De concerten geeft hij samen met zijn jonge muzikale compaan Martin Oei, winnaar van o.a. het Prinses Christina Concours en de Young pianist Foundation Steinway & Sons. Er staan werken van o.a. Franz Liszt en Frédéric Chopin op het programma.

Concertreeks
Het concert van Wayenberg en Oei is onderdeel van een jaarlijkse reeks op zondagochtend. De Kapel op het Mettrayterrein in het buitengebied van Eefde biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater met een overwegend klassieke programmering, maar ook andere muziekstijlen zoals jazz en wereldmuziek komen aan bod.
Het seizoen is dit jaar op zondag 15 oktober jl. geopend met Ernst Daniël Smid en the Four Baritones. In december komt het Belgisch Nederlands gezelschap Men's Voices met muziek uit de roaring twenties en het Interbellum. Verder staan op het programma: het ensemble Torno Tango met de klezmergroep Di Mechaje, mezzosopraan Karin Strobos met pianist Thomas Beijer en acteur/verteller Sieger Sloot, blokfluitgroep Brisk en het Archduke Ensemble. En op 18 maart dus Wayenberg en Oei.
De concerten worden ook aangekondigd in de agenda van Gorssel.nl.

Extra concert
Omdat er zoveel belangstelling is voor het concert van Daniël Wayenberg en Martin Oei is er naast het uitverkochte concert dat ’s ochtend wordt gehouden om 15.00 uur een tweede optreden. Organisator Peter Buikstra: “Op dit moment zijn er voor dit extra concert uiteraard nog voldoende kaarten beschikbaar. De verwachting is echter dat ook het extra middagconcert snel uitverkocht zal raken. Het advies aan muziekliefhebbers is dan ook: wacht niet te lang met reserveren.”

Reserveren
Kaartjes kosten € 17,50 inclusief koffie, programma e.d.. Kinderen t/m 18 jaar gratis.
Reserveren kan aan de kassa van Theater de Hanzehof in Zutphen (www.hanzehof.nl, tel. 0575-512013). Of rechtstreeks bij de Kapel: 

  

  • www.kapeloptrijsselt.nl , email:  
    Of telefonisch (ook d.m.v. voicemail) 0575-570521 

 

Gorssel, 31 oktober 2017

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail