Te huur: Reuvekamp 52

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een appartement (begane grond) aan de Reuvekamp 52. Er geldt voorrang voor dorpsbinding.

Appartement
Haerkamp 52Reuvekamp 52, Gorssel (appartement begane grond)Het appartement aan de Reuvekamp 52 in Gorssel bevindt zich op de begane grond en heeft één slaapkamer. De totale huurprijs bedraagt € 446,06 per maand. 
Er kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 3 november 2017. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

Redactie Gorssel.nl
31 oktober 2017

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail