Witte Kerstmarkt bij ’t Trefpunt

KerstmarktTrefpunt2017WdR KL1

Zondag 10 december gaven de weerdiensten een code oranje-waarschuwing wegens forse sneeuwval. Terecht, want een flinke sneeuwlaag bedekte de kramen die buiten bij de Creatieve Kerstmarkt van ’t Trefpunt stonden. Binnen was het warm en gezellig, mede dankzij de sfeervolle kerstversiering die door personeel en vrijwilligers van ’t Trefpunt was aangebracht. Bij de kramen was een grote verscheidenheid aan zelfgemaakte kerst- en aanverwante artikelen te koop, zoals kaarten, kerststukjes, speelgoed, sieraden en dergelijke.

KerstmarktTrefpunt2017WdR KL2Foto's Willem de Rode

Ondanks de weersomstandigheden was het redelijk druk, hoewel het aantal kramen wegens enkele afzeggingen wat minder was dan voorgaande jaren. Er waren diverse standhouders die vanwege de voorspelde sneeuw de barre terugtocht vanuit Gorssel niet zagen zitten. Toch waren er ook echte ‘dapperen’ aanwezig; een van de kramen werd bemand (of bevrouwd...) door deelnemers die helemaal uit Sneek waren gekomen! De deelnemende wandelaars aan de tocht van Wandelvereniging Gorssel die bij ’t Trefpunt waren gestart hadden meer geluk, want er kon gewandeld worden tijdens de grotendeels sneeuwvrije ochtenduren.

Mede dankzij de inzet van verschillende vrijwilligers en sponsoring van Van Wijnen was het ook dit jaar weer mogelijk om de Kerstmarkt bij ’t Trefpunt te organiseren. En de sneeuw maakte het dit jaar extra sfeervol.

 

  
Gorssel, 11 december 2017

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail