Scouts gaan oliebollen bakken

Aan een veertigjarige traditie komt een eind. Zo lang gaan de jongens van Scouting IJsselgroep al langs de deur in Gorssel om kaarsen te verkopen. Dit jaar gaan ze wat nieuws doen. Omdat de scouts zich liever bezighouden met uitdagende buitenactiviteiten dan met ‘sleuren langs de deuren’ heeft de club dit jaar gekozen voor een oliebollenactie.

OliebollenTransDe leden vragen aan buren, opa en oma’s, ooms en tantes of ze oliebollen willen kopen en een aantal bestuursleden gaan deze zelf bakken in het clubhuis. De opbrengst is bestemd voor de verbouwing van het clubhuis.
De scouts en de leiding bedanken Hennie voor haar inzet voor de kaarsenactie van de vele afgelopen jaren.

Heeft u ook zin in verse oliebollen en u wilt de scouting steunen? Mail dan voor 22 december naar of bel met Diane op 0575-494116. De oliebollen kosten € 7,50 per 10 stuks en worden geleverd op 29 en 30 december.

De scouts doen leuke spannende dingen. Een keer komen kijken? Uw zoon is van harte welkom op zaterdagmiddag van 14 tot 16 uur aan het clubgebouw aan de Kwekerijweg 5. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via bovenstaand e-mailadres. 
  


Gorssel, 13 december 2017

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail