Te huur: Smitskamp 1 en Beukenlaan 3

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning aan de Smitskamp 1 en een eengezinswoning aan de Beukenlaan 3. Voor beide geldt voorrang voor dorpsbinding.

Smitskamp 1
Smitskamp 1. jpegSmitskamp 1, Gorssel
De laagbouwwoning aan de Smitskamp in Gorssel heeft twee slaapkamers, waarvan een op de zolderverdieping (te bereiken met een vaste trap). De totale huurprijs bedraagt € 514,50 per maand. De minimale leeftijd voor deze woning is 55 jaar.
Op de woning liggen zes zonnepanelen (opbrengst circa 1500 kWh/jaar), waardoor op de stroomkosten wordt bespaard. Voor de panelen is een contract afgesloten bij LochemEnergie. De bijkomende kosten voor de panelen bedragen € 18,50 per maand.

Beukenlaan 3
De woning aan de Beukenlaan 3 in Gorssel heeft drie slaapkamers. De totale huurprijs bedraagt € 497,40 per maand.

Reageren
Beukenlaan 3Beukenlaan 3Belangstellenden kunnen reageren via Woonkeus Stedendriehoek:
- voor Smitskamp 1 
- voor Beukenlaan 3
De reactietermijn loopt tot en met 31 december 2017. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek


Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
28 december 2017

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail