Per 1 augustus kinderopvang in ’t Trefpunt

De Harfsense kinderopvang Graaf Jantje breidt per 1 augustus a.s. haar activiteiten uit naar het Gorsselse Trefpunt. Op donderdag 6 juni werd de overeenkomst hiervoor ondertekend door Marije Baak van de kinderopvang en de voorzitter van ’t Trefpunt Bob Kempink. 

    TrefpuntKL 1
     Toast op de samenwerking tussen 't Trefpunt en kinder-
     opvang Graaf Jantje. Klik voor voor meer foto's

Het ligt in de bedoeling om zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang te beginnen. Bij de kinderdagopvang kunnen 12 kinderen tussen 07:30 en 18:00 terecht, bij de buitenschoolse opvang 20 kinderen tussen 15:00 en 18:00. Vaste leidsters zorgen voor de begeleiding.

Het bestuur van ’t Trefpunt is bijzonder verheugd dat twee zalen die sinds kort weer beschikbaar waren, door kinderopvang Graaf Jantje in gebruik worden genomen. Een redelijk bescheiden verbouwing is echter wel noodzakelijk om de kinderopvang te kunnen huisvesten.

Ook een buitenruimte wordt met natuurlijke spelelementen voor de kinderen ingericht; bij slecht weer kan eventueel worden uitgeweken naar de sporthal. Activiteiten met de kinderen buiten ’t Trefpunt staan ook op het programma, denk daarbij aan bezoekjes aan de speeltuin, leerzame boswandelingen of een kijkje bij een boerderij.

    TrefpuntKL 3

Marije Baak is in Harfsen al vier jaar actief met kinderopvang Graaf Jantje en beschikt dus over een schat aan ervaring. Ook peuteropvang staat per 1 september bij Marije in de planning.  “Wij bieden maximale flexibiliteit. Ouders kunnen ’s ochtends nog bellen of er die dag nog plaats is voor hun kind. Je kind moet wèl ingeschreven staan natuurlijk. Bovendien hanteren wij de vriendelijkste tarieven van de regio.”

Voor meer info zie ook www.graafjantje.com en www.trefpunt-gorssel.nl

 
Gorssel, 7 juni 2013

TrefpuntKL 2

TrefpuntKL 4

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail