Annemarie ter Borg Interieuradvies

“Ontzettend leuk om mooie interieurs te creëren”

Persoonlijke benadering staat voorop


De sfeer is rustig, eigentijds, ingetogen, aangenaam, het voelt warm en het maakt indruk. 
We staan in de woonkamer in het mooie huis van Annemarie ter Borg aan de Joppelaan in Gorssel. Even later schuiven we aan aan de keukentafel in de al net zo sfeervolle en praktische woonkeuken met een kop cappuccino.

Annemarie325pxDat Annemarie een vakvrouw is op het gebied van Interieuradvies is meteen duidelijk.  Haar huis is een harmonieus geheel: mooie gordijnen, mooie stoffen, goede kleuren op de muren en aantrekkelijke meubelen met kleine bij elkaar passende nuances waardoor haar huis zo prettig aanvoelt. Dat is precies wat Annemarie wil bereiken voor haar opdrachtgevers met door haar gecreëerde interieurs.

Textiele werkvormen
Na een opleiding textiele werkvormen is Annemarie gaan werken op de interieurafdeling van de vooraanstaande winkel Metz & Co in Amsterdam. Annemarie heeft daar zeven jaar gewerkt en leerde daar bijzonder veel op het gebied van Interior Design. Niet alleen het inrichten en adviseren, maar met name het luisteren naar persoonlijke woonwensen en het integreren van nieuwe elementen in bestaande interieurs. In deze periode zijn goede contacten ontstaan met agenten en importeurs van gerenommeerde merken.
Toen Metz & Co besloot te stoppen met de interieurafdeling besloot Annemarie in 1996 in Amsterdam haar bedrijf ‘Annemarie ter Borg Interieuradvies’ te starten. Een groot voordeel is dat Annemarie tot op de dag van vandaag in Gorssel nog steeds samenwerkt met de leveranciers en agenten die zij nog uit haar Metz & Coperiode kent. Dat betekent praktisch gezien dat Annemarie tegen de normale verkoopadviesprijs haar stoffen en karpetten et cetera kan leveren aan haar opdrachtgevers.

Persoonlijke benadering
AnnemarieInterieur2KLDe persoonlijke benadering staat bij Annemarie voorop. Zij komt bij haar klanten thuis en richt zich allereerst op de wensen en interesse van de klant op het gebied van indeling, kleuren, schilderwerk, behang, stoffering, meubilering en verlichting. Dan komt ook het budget ter sprake. Daarna gaat Annemarie aan de slag met kleurenwaaiers en stofstalen en maakt een voorselectie voor haar klanten, waarna zij samen een interieur creëren dat vertrouwd en toch aangenaam anders overkomt.
Zo neemt Annemarie haar klanten al het werk uit handen. Ze werkt samen met vakkundige vakmensen, zoals het naaiatelier, de gordijnroedes worden geplaatst en de vloeren worden vakkundig gelegd.
 

Meerwaarde
AnnemarieInterieure3KLAnnemarie haalt haar inspiratie voor haar adviezen onder andere uit woontijdschriften en vooral ook bezoekt zij regelmatig beurzen in binnen- en buitenland op het gebied van interieur en stoffen.
Annemarie benadrukt dat zij het ontzettend leuk vindt om met veel enthousiasme mooie interieurs te creëren waarin de bewoners zich voor langere tijd echt thuis en aangenaam voelen. En, mocht u Annemarie benaderen voor bijvoorbeeld een stofferingsadvies, dan zal zij vanuit haar enthousiasme ook meedenken over een leuke kleur op de muren of de indeling van uw woonkamer. En dàt is nu precies de meerwaarde van haar persoonlijke benadering.
Veel aan publiciteit doet Annemarie niet voor haar bedrijf. Haar klanten krijgt zij via mond tot mond reclame en via haar website. Haar mooie interieurs doen het werk voor haar. Ook komt het regelmatig voor dat opdrachtgevers bij haar terugkomen, omdat ze nóg iets in huis of op hun kantoor willen veranderen. Dat geeft vertrouwen.
 
AnnemarieLogo229

Annemarie ter Borg Interieuradvies
Joppelaan 59, 7213 AB Gorssel
Tel.: 0575-492439/06-22365455
Website


Gorssel.nl
24 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends