Hapjezz!

“Van je passie je werk maken”

Joyce Vonk is eigenlijk haar hele leven al bezig met Hapjezz! 

 
Joyce Vonk, eigenaresse en oprichtster van Hapjezz!, heeft sinds januari 2014 een mooie nieuwe website en een complete ‘nieuwe look en feel’. Reden voor Gorssel.nl om een bezoek te brengen aan Hapjezz!

Van passie werk maken
HapjezzJoyce 323pxEigenlijk is Joyce Vonk bijna haar hele leven al bezig met Hapjezz!. Al vroeg begon zij met het uitproberen van recepten. Als vriendinnen feestjes gaven, maakte Joyce de hapjes. Toch kwam het er niet meteen van om hier haar werk van te maken. Na eerst gewerkt te hebben bij de Sociale Verzekeringsbank, een tandartspraktijk en een makelaar, besloot zij in 2007 het roer definitief om te gooien en te gaan doen wat ze altijd al had willen doen: lekker, puur eten maken. Van haar passie haar werk maken.  
Al snel werd duidelijk dat er bij haar eigen bedrijf meer kwam kijken dan alleen koken. Er kwam meteen een logo, website, kaartjes, advertenties etcetera en Hapjezz! verwierf met zijn pakkende naam al snel bekendheid. Ondertussen begon Joyce kleinschalig vanuit huis hapjes en buffetten voor kleinere groepen te maken. Toen de vraag groter werd, zag Joyce dat haar thuiskeuken wel beperkingen met zich meebracht.

Keukenstudio Stormink als thuisbasis
Hapjezz5a 325bKookworkshop in de keukenstudio van StorminkSinds 2009 is Keukenstudio Stormink aan de Hoofdstraat in Gorssel de thuisbasis van Hapjezz! Vanaf dat moment verzorgt Joyce naast catering ook kookworkshops in de mooie kookstudio van Keukenstudio Stormink. Deze samenwerking met de keukenzaak heeft een positieve wisselwerking: ”Mensen die komen koken zien de mooie keukens en mensen die naar keukens komen kijken raken geïnteresseerd en geïnspireerd door het lekkere eten”, aldus een enthousiaste Joyce. Alle werkzaamheden van Hapjezz!, zoals de kookworkshops, de voorbereidingen voor ‘private dinners’, en alle catering van hapjes en buffetten vinden nu plaats in de Hapjezz! Kookstudio. Het kleinschalige is er inmiddels wel af: Joyce wil en kan nu voor iedere klant maatwerk leveren: van catering voor partijen van acht personen tot hapjes voor wel 700 personen!

Volterra
Hapjezz Volterra kleinPodere Fraggina in Volterra, Toscane, resort voor de kookreizen van HapjezzTweemaal per jaar, in het voor- en naseizoen, organiseert Hapjezz! een inspirerende kookreis naar Volterra in het mooie Toscane. Tijdens deze kookreizen wordt uitsluitend authentiek Italiaans gekookt met mooie verse producten van lokale leveranciers. Sleutelwoorden tijdens deze reis zijn: genieten van de Toscaanse keuken, Italiaanse gezelligheid afgewisseld met culinaire en culturele uitstapjes.

Kwaliteit
Hapjezz! staat voor kwaliteit, werken met kraakverse producten, trendvolgend en vernieuwend. Hapjezz! levert maatwerk vanuit de wensen van de gast of klant. Joyce laat zich graag inspireren door kookboeken, restaurants waar ze zelf gaat eten en tijdens masterclasses die zij zelf volgt, zoals onder andere bij restaurant Zusje van Librije in Zwolle.

Netwerken
Hapjezz1aaHapjezz! is niet alleen koken, het is ook ondernemerschap. Daarom vindt Joyce netwerken, betrokkenheid en mensen aan elkaar verbinden ook belangrijk. Haar visie is ‘delen plus gunnen is vermenigvuldigen’. Vanuit die gedachte is Joyce actief in ondernemersvereniging Gorssel Buitengewoon en lid van netwerkorganisatie Ondernemers in bedrijf. Ook vindt zij het ook leuk om regelmatig mee te werken aan verschillende evenementen, zoals jaarlijks aan IJsseljazz en Gorssel Buitenkunstig en is ze actief voor de website Gorssel.nl.   

Joyce Vonk: “Lekker koken en het mijn gasten naar de zin maken doe ik het allerliefst en daarbij is het  ondernemerschap erg leuk. Heerlijk dat ik dat kan combineren”.
 

Hapjezz!
logo hapjezz 2Kookworkshops, catering en kookreizen
Keukenstudio Stormink
Hoofdstraat 25, 7213 CN Gorssel
Tel. 06-22254038
Website


Gorssel.nl
23 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends