Multi Hygiëne Gorssel

“Schoonmaak vraagt om kwaliteit en betrokkenheid”

Multi Hygiëne Gorssel al 13 jaar succesvol


Al 13 jaar runnen Ruth en Arno Bruin samen een schoonmaakbedrijf in Gorssel. De handen uit de mouwen steken bleek een succes. Het bedrijf groeit nog elk jaar. “We kennen onze klanten en zorgen ervoor dat het werk grondig gebeurt.”


MultiHygAuto325aMulti Hygiëne Gorssel (MHG) startte in februari 2000. “Eén of twee klanten hadden we in Gorssel en toen nog een in Apeldoorn. Ik deed het werk naast mijn andere baan”, legt Arno uit. Ruth hield ook haar baan in het ziekenhuis. “We zijn geen types die veel risico willen lopen of grote stappen willen zetten”, vertelt Ruth. “We wilden stapsgewijs ontdekken of het wat kon worden.” Na ongeveer vijf jaar liep het zo goed dat Arno volledig in de zaak stapte.

Nieuwe klanten
Elk jaar breidde MHG uit met nieuwe klanten en nieuwe medewerkers. Inmiddels zijn er 28 parttime medewerkers in dienst. Ook is het werkgebied uitgebreid van de Stedendriehoek naar ver daarbuiten. Diverse bedrijven, met name op het medische vlak, sportverenigingen en provinciale instanties vragen MHG om de hygiëne op peil te houden. “Ook in openbare ruimtes in Gorssel zijn we aan het werk. Bijvoorbeeld in de bibliotheek en ‘t Trefpunt”. MHG maakt ook schoon bij particulieren. “We worden regelmatig gevraagd voor het extra schoonmaakwerk bij een verbouwing, verhuizing of voor de winterschoonmaak”, aldus Arno. “Daarnaast doen we divers klein onderhoud en wassen we de ramen bij bedrijven en particulieren.”

Net iets meer doen
MultiHygRaamwasKwaliteit noemen Arno en Ruth als hun X-factor. “In onze markt is prijs en kwaliteit belangrijk. Wij willen daarbij dat het werk grondig gebeurt. Daar kunnen we ons echt mee onderscheiden.

‘Groot geworden door klein te blijven’ lijkt een slogan die opgaat voor MHG. Ruth: “Dat klopt wel. Bij ons geen managementlagen, secretaresses of lange vergaderingen. Als je belt, krijg je altijd direct Arno of mij aan de lijn en kunnen we aan de slag. Dat persoonlijke contact met klanten is voor alle partijen prettig.”

Betrokken bij het dorp
Die persoonlijke betrokkenheid wil MHG ook uitstralen naar het dorp. “Zo sponsoren we onder meer IJsseljazz, ’t Trefpunt, de tennis- en voetbalclub en andere dorpsactiviteiten. Gewoon omdat we het dorp een warm hart toedragen”, vertelt Arno. “Door sponsoring kunnen we lokale initiatieven, vaak van kennissen of vrienden uit het dorp, een handje helpen. Dat is toch mooi.”
  


MultiHygPand325pxMulti Hygiëne Gorssel

MultiHygLogoTrans
Noorseweg 26
7213 XW Gorssel
tel. 0575-491279
www.multihygienegorssel.nl
twitter        @MHG_Gorssel
facebook   Multi Hygiene Gorssel

 

Gorssel.nl
25 februari 2013

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends