Bibliotheek

GraafschapBiebLogo180x70Natuurlijk heel veel boeken, maar ook films op dvd, muziek-cd's, luisterboeken en grootletterboeken
De vestiging van Gorssel is onderdeel van Graafschap Bibliotheken
De bibliotheek is gevestigd in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45-B001, 7213 CR Gorssel, tel 0575-492045 
Website


IJsseljazz

IJsseljazzLogo100x90Elke tweede zondag in september vindt in Gorssel het IJsselJazz festival plaats. Het is een groots opgezet, gratis toegankelijk, nationaal bekend jazz- en blues festival. De avond ervoor vindt het smartlappenfestival Gorssel Huilt plaats.
Website


Openluchttheater Gorssel

OLT LOGO2Gorssel heeft sinds het voorjaar van 2013 weer een prachtig openluchttheater waar jaarlijks ongeveer 6 optredens plaatsvinden. Het theater is gevestigd midden in het dorp, op de hoek van de Molenweg en de Esdoornlaan
Website


Pluspunt Gorssel

PluspuntGorsselLogo180x48Pluspunt organiseert sociaal culturele activiteiten voor 50-plussers, o.a. lezingen met gezamenlijke maaltijd voor 50-plussers. Het uitgebreide programma van Pluspunt staat ook in de agenda van deze website.
Website 


Sport en cultureel centrum ’t Trefpunt

TrefpuntLogo180Het Trefpunt is een ontmoetingscentrum voor sport, spel en cultuur. Sportclubs hebben er hun trainingen en wedstrijden, kinderen van de basisschool gymles. Verder: muzieklessen, uitvoeringen, concerten, lezingen en beurzen.
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel, tel. 0575-493576
Website

Sportraad Lochem

SportraadLogo180pxDe Sportraad Lochem bevordert en stimuleert zowel de georganiseerde als de ongeorganiseerde sportbeoefening in de gemeente Lochem.

Website

Kunstweb Lochem

KunstwebLochemLogo180pxKunstweb Lochem is een platform voor kunst en cultuur in de gemeente Lochem en biedt een overzicht van alle culturele activiteiten en organisaties in de gemeente. 

Website

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail