Wilt u Gorssel.nl steunen met een kleine financiële bijdrage?

Word ‘Vriend van Gorssel.nl’

Gorssel.nl wordt dagelijks bijgehouden door een team vrijwilligers. ‘Van, voor en door Gorssel’ is ons motto. Dat Gorssel.nl in een behoefte voorziet en gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de talloze positieve reacties die we krijgen. Dat is een geweldige aanmoediging om door te gaan. Dat doen we voor de samenhang en levendigheid in onze gemeenschap, voor inwoners en bezoekers van ons mooie dorp en in het belang van ondernemers, verenigingen en instellingen.

We vragen nooit geld voor publicaties en we hebben geen advertenties. Daarom is de website objectief, compleet en overzichtelijk en dat willen we graag zo houden.

Het beheer van de website en de redactie wordt geheel door vrijwilligers gedaan. Toch is er ieder jaar geld nodig, bijvoorbeeld voor hosting en technisch beheer van de site, en voor onderhoud, uitbreidingen en verbeteringen van de site, voor bescheiden onkosten, en na een aantal jaar is een groter bedrag nodig voor een complete vernieuwing van (de techniek van) de site.

De website Gorssel.nl, de social media (Facebook, Instagram en X) en alles wat daarbij hoort zijn ondergebracht in de Stichting Media Gorssel.

Wilt u ons steunen?
Dat kan op verschillende manieren:

Hartelijk dank!

Van, voor en door Gorssel...
Het team van vrijwilligers van Gorssel.nl (2021, niet compleet)

Gorssel.nl maakt gebruik van een beveiligde verbinding (SSL Certificaat) om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Lees onze Privacyverklaring.

Ja ik steun Gorssel.nl

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
Ander bedrag
Alleen toegestaan: cijfers € , . - en spatie
verplicht veld
Invalid Input

Ik machtig hierbij de Stichting Media Gorssel, gevestigd te Gorssel, om jaarlijks genoemd bedrag af te schrijven van mijn bankrekening (machtiging doorlopende SEPA-incasso).

Invalid Input

De gevraagde gegevens hebben wij nodig voor de bank en zullen uitsluitend voor dit doel worden gebruikt. Het e-mailadres wordt gebruikt voor een bevestiging.
Op de machtiging zijn de gangbare regels van incasso, stornering en opzegging van toepassing.
Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank.
Wij hebben een incasso-overeenkomst met de Rabobank. Ons incassant-ID is: NL55ZZZ681561110000.
Opzeggen kan eenvoudig door een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.